The Sun: 'Kane heeft monstertransfer naar Man City bevestigd tijdens bruiloft'

The Sun: 'Kane heeft monstertransfer naar Man City bevestigd tijdens bruiloft'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 11:58vr 23-07-2021 om 11:58

Voetbalminnend Engeland is in de ban van een mogelijke toptransfer van Harry Kane. De drievoudig Premier League-topscorer zou voor een megabedrag op weg zijn van Tottenham Hotspur naar Manchester City.

Kane (27) was vorig seizoen goed voor 23 competitiegoals en veertien assists, maar wist met zijn club net Conference League-voetbal af te dwingen en heeft nog altijd geen prijs gewonnen. De spits liet na het vorige seizoen al weten dat hij openstond voor een transfer. Manchester City werd al snel aan hem gelinkt en gaat volgens verschillende Engelse boulevardmedia flink uitpakken.

The Sun spreekt van een 'blockbuster £160m – omgerekend bijna 187 miljoen euro – transfer': Kane zou het nieuws tijdens de bruiloft van zijn broer al bevestigd hebben en gaat volgens de berichtgeving 467 duizend euro per week (!) verdienen. Ook Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy zou al groen licht hebben gegeven voor een transfer.

Spurs heeft ondertussen ook contractnieuws wereldkundig gemaakt. Kanes aanvalspartner Heung-Min Son heeft tot 2025 bijgetekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws