Breaking news

LIVE: spanning neemt toe tijdens PSV-Go Ahead in kolkende Adelaarshorst

'Als je zo aan het seizoen begint, kan ik meer dan tevreden zijn'

'Als je zo aan het seizoen begint, kan ik meer dan tevreden zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 07:41za 24-07-2021 om 07:41

Laatste update: zaterdag 24 juli 2021 om 08:49za 24-07-2021 om 08:49

Het KRC Genk van John van den Brom wist aan de openingswedstrijd van het seizoen ternauwernood een puntje over te houden. Théo Bongonda knikte in de 92e minuut raak en voorkwam een valse start van Van den Brom en de zijnen.

De openingswedstrijd tegen Standard Luik had Genk moeten winnen, zegt Van den Brom na afloop. "Ik vind dat we hadden kunnen, misschien wel moeten winnen. Maar uiteindelijk moet je ook blij zijn dat je überhaupt nog een punt pakt. Ik heb in de eerste helft echt genoten van mijn team. We hebben heel veel mooie aanvallen op de mat gelegd, ik zag mooie loopacties en we hadden ook kansen om met meer dan 0-0 de rust in te gaan. Het feit dat het niet zo is, kan je enkel jezelf aanwrijven."

"Gelukkig gooien we op het einde wel alles van ons af en gaan we op zoek naar de gelijkmaker en dan scoor je die dan ook op een geweldige manier. Zo pakken we toch iets mee van deze moeilijke uitwedstrijd, maar we hebben onszelf toch tekortgedaan. Het is een verdiend punt voor ons. Als je zo begint als wij, kan ik daar meer dan tevreden over seizoen", zegt Van den Brom. 

Genk speelt volgende week vrijdag thuis tegen Oostende.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws