Breaking news

Ajax maakt er groot feest van: Cambuur krijgt enorm pak slaag in Arena

Buitenspel: commentator Elshoff haakt ruim twee uur voor Oranje Leeuwinnen-duel af

Buitenspel: commentator Elshoff haakt ruim twee uur voor Oranje Leeuwinnen-duel af

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 10:28za 24-07-2021 om 10:28

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Commentator Elshoff haakt vlak voor Oranje-duel af
Topsport kan ontzettend wreed zijn, hebben we wel gemerkt tijdens de Olympische Spelen. Sherida Spitse, recordinternational van de Oranje Leeuwinnen, viel vlak voor de start van de Olympische Spelen weg met een blessure, maar Jeroen Elshoff maakt het nog bonter. De NOS-commentator is luttele uren voor de voetbalwedstrijd Nederland-Brazilië positief getest en moet verstek laten gaan. Wie hem vervangt, heeft de NOS nog niet bekend gemaakt.

De tweede poulewedstrijd van Oranje, die debuteerden met een 10-3 zege op Zambia, begint om 13.00 uur Nederlandse tijd, zonder Elshoff dus. De commentator zat met onder meer skateboardster Candy Jacobs en taekwondoka Reshmie Oogink in het vliegtuig: zijn zijn ook al positief getest.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws