Breaking news

Ajax geeft voetbalshow en haalt bijna de dubbele cijfers tegen Cambuur

ED: Nice legde nog geen 'serieus' bod op tafel bij PSV voor Rosario

ED: Nice legde nog geen 'serieus' bod op tafel bij PSV voor Rosario

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 18:45za 24-07-2021 om 18:45

PSV heeft geen 'serieus' bod van OGC Nice op Pablo Rosario ontvangen, weet het Eindhovens Dagblad. De controleur werd deze week sterk gelinkt aan een overstap naar de Côte d'Azur. 

Volgens Franse media was Rosario dichtbij een transfer naar Nice. Het ED wist ook te melden dat de enkelvoudig Oranje-international naar de Franse kustplaats is gevlogen. Het regionale medium meldt nu echter dat er van concrete interesse in Rosario geen sprake is: er is bij PSV 'niets' bekend van een serieus bod op de 24-jarige Amsterdammer van Nice.

Het ED stelt dat het 'goed mogelijk is' dat Rosario een bezoek bracht aan zaakwaarnemer Mino Raiola, in plaats van aan Nice. De Nederlandse agent is woonachtig in Monaco, wat zo'n twaalf kilometer van Nice af ligt. Raiola spreekt in zijn woonplaats vaker af met spelers die hij begeleidt.

Het is al langer bekend dat PSV niet onwelwillend tegenover een transfer van Rosario staat. Bij het treffen met Galatasaray posteerde trainer Roger Schmidt de middenvelder op de bank. In de absolute slotfase mocht Rosario nog invallen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou OGC Nice een mooie club zijn voor Rosario?

Ja!
89%
Nee!
11%
(1373 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws