Slot laat opstelling vrijwel intact voor oefenduel, één afwezige bij Feyenoord

Slot laat opstelling vrijwel intact voor oefenduel, één afwezige bij Feyenoord

25-07-2021 13:28
125

Arne Slot heeft besloten om zijn opstelling van donderdag grotendeels intact te houden voor het oefenduel met PAOK Saloniki. Ten opzichte van het Conference League-duel met FC Drita voert de oefenmeester noodgedwongen één wijziging door bij Feyenoord.

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14.30 uur tegen PAOK in De Kuip. Aanvoerder Leroy Fer krijgt rust en zit daardoor niet bij de selectie. Daardoor krijgt Wouter Burger de kans om zich te bewijzen in het hart van de verdediging. Jens Toornstra draagt door de afwezigheid van Fer de aanvoerdersband om zijn arm bij Feyenoord.

Voor de rest treden de Rotterdammers dus met dezelfde namen aan als tegen Drita, toen teleurstellend met 0-0 gelijk werd gespeeld. Dat betekent onder meer dat Naoufal Bannis in de spits staat. De meest opvallende naam op de Feyenoord-bank is aanwinst Alireza Jahanbakhsh, die zijn officieuze debuut kan maken voor de stadionclub.

De volledige Feyenoord-opstelling: Bijlow; Pedersen, Burger, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Linssen, Bannis, Sinisterra.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie