Stuivenberg stopt en gaat met Arsenal-werkzaamheden verder: 'Het was een eer'

Stuivenberg stopt en gaat met Arsenal-werkzaamheden verder: 'Het was een eer'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 18:56ma 26-07-2021 om 18:56

Albert Stuivenberg stopt als assistent-bondscoach van Wales. De Nederlander werd in 2017 aangesteld door Ryan Giggs en was op het afgelopen EK, waarin de Welshmen in de achtste finale met 4-0 van Denemarken verloren, ook van de partij.

De voetbalbond van Wales heeft bekend gemaakt dat Stuivenberg zich volledig wil richten op zijn werkzaamheden als assistent van manager Mikel Arteta bij Arsenal. Dat betekent dat het avontuur bij het nationale team er na vier jaar op zit voor de voormalig rechterhand van Louis van Gaal bij Manchester United.

"Het was een eer om onderdeel te zijn van de staf van het team van Wales", laat Stuivenberg optekenen. "Het is een mooie periode geweest voor dit land en we hebben geschiedenis geschreven. Ik heb veel geleerd en wil alle spelers bedanken voor het harde werken. Daarnaast dank ik ook al onze ongelooflijk gepassioneerde supporters."

Op het afgelopen EK stond de Nederlander niet Giggs, maar Rob Page bij. De voormalig middenvelder van United wordt beschuldigd van mishandeling en wordt daarvoor vervolgd. De voetbalbond besloot toen om Giggs tijdelijk te schorsen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Arsenal FC Wales

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws