'Barcelona stelt Moriba-ultimatum, contractverlenging óf verkoop van talent'

'Barcelona stelt Moriba-ultimatum, contractverlenging óf verkoop van talent'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 21:24ma 26-07-2021 om 21:24

FC Barcelona wil dat er snel duidelijkheid komt over de toekomst van Ilaix Moriba. Volgens Mundo Deportivo proberen de Catalanen één dezer dagen een akkoord te bereiken over een contractverlenging. Als dat niet gebeurt, wil Barça Moriba van de hand doen.

Moriba heeft bij de nummer twee van LaLiga een éénjarig contract. Barça praat al langer met de agenten van de achttienjarige middenvelder over een nieuwe verbintenis. De onderhandelingen lopen alleen bijzonder moeizaam, waardoor een akkoord nog niet bereikt is. De twee partijen worden het vooral niet eens over het salaris.

Barcelona stelt nu een ultimatum: als Moriba voor woensdag, wanneer Barça op trainingskamp gaat in Duitsland, nog steeds niet heeft verlengd, dan gooit de club de handdoek in de ring. Moriba zal dan in de etalage worden geplaatst voor een verkoop. Volgens eerdere berichtgeving wil Barça dan rond de dertig miljoen euro incasseren. Zowel het kamp-Barcelona als het kamp-Moriba wil echter graag tot een akkoord komen. Mundo Deportivo schat in dat de clubs vrijdag op vijftig procent van een akkoord zaten.

Momenteel is Moriba door de huidige situatie teruggezet naar het tweede elftal van Barcelona. De Catalanen laten het talent ook geen wedstrijden meer spelen tot hij zijn verbintenis heeft verlengd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws