'Slecht nieuws voor Ajax: Tottenham wil Bergwijn niet laten vertrekken'

'Slecht nieuws voor Ajax: Tottenham wil Bergwijn niet laten vertrekken'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 22:04ma 26-07-2021 om 22:04

Steven Bergwijn mag niet vertrekken bij Tottenham Hotspur. Ajax wil de vleugelaanvaller graag overnemen van de Londense club, maar transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de club een streep door een uitgaande transfer heeft gehaald.

Romano zei maandagavond tijdens een Twitch-sessie dat Tottenham de Nederlander voor de club wil behouden. Dat is slecht nieuws voor Ajax, dat een nieuwe linksbuiten zoekt en na het afhaken van Kamaldeen Sulemana vol voor Bergwijn ging. Volgens de transferexpert is een deal echter zeer onwaarschijnlijk.

De Amsterdammers zouden een bod van 25 miljoen euro willen uitbrengen op Bergwijn, die twee jaar geleden nog voor 30 miljoen euro bij PSV werd weggehaald. Om de transfer te kunnen bekostigen had directeur voetbalzaken Marc Overmars ingeschat dat hij Edson Álvarez zou moeten verkopen.

Het is niet duidelijk of Ajax bij de pakken neer zal zitten of toch blijft proberen om Tottenham over te halen. Na het mislukken van de Sulemana-deal zou naast Bergwijn grijpen een nieuwe teleurstelling zijn voor de regerend landskampioen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws