Tagliafico in de markt gezet door zaakwaarnemer: 'Goede prestaties bij Ajax'

Tagliafico in de markt gezet door zaakwaarnemer: 'Goede prestaties bij Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 22:35di 27-07-2021 om 22:35

De zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico grijpt de mogelijkheid aan om de verdediger van Ajax in de markt te zetten. De Argentijn staat open voor een nieuwe club.

Tagliafico speelt inmiddels 3,5 jaar bij Ajax en heeft eerder aangegeven open te staan voor een nieuwe stap in zijn carrière. Ajax lijkt daar ook aan mee te willen werken. Zaakwaarnemer Ricardo Schlieper denkt dat Tagliafico een van de meest betrouwbare linksbacks is. "Zonder twijfel", zegt hij tegen PassioneInter. "Zijn prestaties bij Ajax waren erg goed. Hij was erg stabiel en dat maakt hem een van de meest betrouwbare spelers in Europa voor zijn positie."

"Doordat hij naar Europa is gegaan is hij vaker tegen grote spelers komen te staan. De ervaren en zijn temperament hebben van hem een onbetwiste basisspeler gemaakt van zijn club", zegt Schlieper. AS Roma werd in het verleden aan Tagliafico gelinkt, net als Internazionale. "Dat van Roma hebben we gelezen in de media, maar volgens mij hebben zij al een speler gehaald."

"De transfermarkt komt wat later op gang dan verwacht, de clubs moeten vaak eerst kopen. We gaan het zien. Ik denk dat de laatste drie weken van augustus veel dynamischer zijn dan vandaag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Tagliafico klaar voor een stap?

Ja
88%
Nee
12%
(2605 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws