Update: FC Twente bevestigt belangstelling: 'Moet interessant zijn'

Update: FC Twente bevestigt belangstelling: 'Moet interessant zijn'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 09:57wo 28-07-2021 om 09:57

De kans is aanwezig dat FC Twente afscheid moet nemen van Queensy Menig. Partizan Belgrado is geïnteresseerd in de 25-jarige aanvaller, maar moet concurreren met andere clubs. 

Dat meldt De Telegraaf. Partizan heeft zich al bij Twente gemeld om Menig te kopen. Menig heeft in Enschede nog een contract tot volgend jaar zomer. Dus wil Twente nog niets aan hem verdienen, dan moet het nu meewerken aan een transfer.

Eerder was FC Utrecht geïnteresseerd in Menig, net als een aantal clubs uit het buitenland. Onlogisch is dat niet. Hij kwam het afgelopen seizoen tot acht doelpunten in de 32 Eredivisie-wedstrijden voor Twente en ook leverde hij twee assists af. Menig speelde voor Ajax, PEC Zwolle, Oldham Athletic en het Franse Nantes.

Twente wilde het contract van Menig eerst openbreken en verlengen, maar die gesprekken leverden geen bevredigend resultaat op voor de Tukkers.

Update: Technisch directeur Jan Streuer van Twente bevestigt aan Tubantia de belangstelling van Partizan in Menig. "Het zit nog in het beginstadium. Het moet interessant zijn voor Twente, anders gaat het niet door."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws