'Dest wil alleen Barcelona en deelt 'triple no' uit na lucratieve aanbiedingen'

'Dest wil alleen Barcelona en deelt 'triple no' uit na lucratieve aanbiedingen'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 14:42wo 28-07-2021 om 14:42

Sergiño Dest gaat deze zomer nergens heen. De in Almere geboren vleugelverdediger van FC Barcelona heeft een 'triple no' uitgedeeld aan Arsenal, Borussia Dortmund en AS Monaco, meldt Diario SPORT woensdag.

Dest maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Barcelona. Na een wisselvallig seizoen zit zijn Catalaanse missie onder leiding van trainer Ronald Koeman er absoluut nog niet op. 'Barça, Barça en alleen Barça', schrijft SPORT. Om die reden zou hij de laatste dagen 'vriendelijk hebben bedankt' voor 'interessante aanbiedingen' van Arsenal, Dortmund en Monaco. Onlangs werd Dest ook al nadrukkelijk gelinkt aan Bayern München.

De drie clubs die een 'triple no' hebben gekregen van Dest zouden bereid zijn geweest om hem een hoger salaris te bieden dan hij nu verdient bij Barcelona. De Amerikaans international lijkt zich komend seizoen te moeten focussen op de linksbackpositie. Hij geldt net als de talentvolle Alejandro Baldé als alternatief voor Jordi Alba, maar kan ook uit de voeten op rechts.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws