Perez kraakt Tannane: 'Respectloos, zo kom je toch niet terug van vakantie?'

28 juli om 15:18
Laatste update: 28 juli om 15:38

Kenneth Perez is verbijsterd door een foto van Oussama Tannane. De smaakmaker van Vitesse lijkt met overtollige kilo's te zijn teruggekeerd van vakantie, tot ergernis van de ESPN-analist.

"Ik zag een foto...", begint Perez bij Voetbalpraat. "Ik heb tijdens mijn vakantie geprobeerd op te letten, want ik moet toch weer in mijn overhemd passen. Maar Tannane heeft er niet aan gedacht. Stop dan met praten over: Ik krijg geen respect, ik moet naar de absolute top, ik ben geweldig en ik krijg te weinig lof in Nederland."

Perez kan het amper geloven. "Als je de ambitie hebt om écht een goede speler te worden en de stap naar het buitenland te maken, dan kom je toch niet zo terug van vakantie? Het is niet oké en echt respectloos richting de club die je betaalt. Je verwacht meer professionaliteit."

Het is geen geheim dat Tannane zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. Vrijdag mocht hij in de basis beginnen in het oefenduel met Go Ahead Eagles, maar opnieuw wist Vitesse niet te winnen (1-1). "Als een speler niet fit is, dan is het logisch dat-ie niet speelt. Ik vind dat Tannane nog niet op een niveau zit, dat hij ons kan helpen", liet trainer Thomas Letsch vorige week nog weten.