Slot beaamt Diemers-geruchten op persconferentie: 'Dat was inderdaad geen onzin'

Slot beaamt Diemers-geruchten op persconferentie: 'Dat was inderdaad geen onzin'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 15:59wo 28-07-2021 om 15:59

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 16:37wo 28-07-2021 om 16:37

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft gereageerd op het nieuws dat middenvelder Mark Diemers mag vertrekken bij de Rotterdamse club. De 42-jarige oefenmeester bevestigt dat Diemers niet direct in zijn plannen voor komt en op zoek mag gaan naar een nieuwe club.

Voetbal International meldde woensdagochtend dat Feyenoord en Diemers deze zomer in goed overleg uit elkaar willen gaan. Slot bevestigt dat op de persconferentie voorafgaand aan de return tegen FC Drita van aankomende donderdagavond. "Ik ben van begin af aan redelijk eerlijk naar hem geweest", begint Slot zijn pleidooi. "Dat hij in eerste instantie niet in de plannen voor komt voor de eerste elf. Op zijn plek hebben wij met Guus Til, Jens Toornstra en Orkun Kökcü drie spelers die er meteen staan plus twee jonge jongens met Lennard Hartjes en Antoni Milambo. Daar heb ik gisteravond een gesprek over gehad met Mark en daarna kwam daar iets over in de media. Of dat verhaal onzin was? Dat was inderdaad geen onzin."

Slot wil er dan ook niet om heen draaien en meldt ook direct dat er voor een andere middenvelder eveneens geen perspectief meer is in Rotterdam. "Voor João Carlos Texeira geldt hetzelfde, al was hij ook geblesseerd en kan hij zich niet laten zien nog. Voor hem geldt wel ook dat hij veel concurrentie heeft." Feyenoord speelt donderdagavond de return tegen Drita in Conference League. De Rotterdammers moeten winnen om de volgende ronde in het Europese toernooi te bereiken. Uit in Kosovo speelde het elftal van Slot vorige week donderdag met 0-0 gelijk. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws