Breaking news

Ajax geeft voetbalshow en haalt bijna de dubbele cijfers tegen Cambuur

VI: Feyenoord wil Veerman, financiers van buitenaf moeten transfer mogelijk maken

VI: Feyenoord wil Veerman, financiers van buitenaf moeten transfer mogelijk maken

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 07:07vr 30-07-2021 om 07:07

Laatste update: vrijdag 30 juli 2021 om 07:10vr 30-07-2021 om 07:10

Feyenoord wil Joey Veerman naar Rotterdam halen. De stadionclub heeft zich in Heerenveen gemeld voor de spelmaker uit Purmerend, meldt Voetbal International.

VI weet dat Arne Slot 'zeer gecharmeerd' is van Veerman. De oefenmeester van Feyenoord hoopt dat de 22-jarige middenvelder creativiteit kan toevoegen aan zijn ploeg. Of een transfer van Veerman naar Feyenoord daadwerkelijk gaat plaatsvinden, is echter nog maar de vraag. De Rotterdammers zijn namelijk afhankelijk van financiers van buitenaf om de jeugdinternational binnen te kunnen halen. Feyenoord heeft zelf namelijk niet het budget om Veerman te kopen van sc Heerenveen.

Eerder deze maand wezen de Friezen nog een bod van vijf miljoen euro op Veerman af. Hellas Verona was bereid om dat bedrag op tafel te leggen voor de creatieve middenvelder. Rangers FC is ook 'zeer geïnteresseerd' in Veerman, die zelf graag een move wil maken.

Een kleine maand geleden meldde het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt al dat de nummer vijf van de Eredivisie hoopt op de komst van Veerman. Op dat moment waren er echter 'veel onzekerheden' rondom een mogelijke transfer.

Na net duel met FC Drita (3-2) gaf Slot nog aan dat hij niet veel nieuwe spelers meer verwacht bij Feyenoord. "De verwachting is niet dat we veel spelers gaan halen", vertelde de coach toen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws