'Ziyech gefascineerd: Milan voert gesprekken met Chelsea en zaakwaarnemer'

'Ziyech gefascineerd: Milan voert gesprekken met Chelsea en zaakwaarnemer'

30-07-2021 13:47
62

Hakim Ziyech is 'gefascineerd' door de interesse van AC Milan, meldt La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant uit Italië zich heeft vastgebeten in de toekomst van de Chelsea-aanvaller.

Het is geen geheim dat Milan naarstig op zoek is naar een aanvallende middenvelder na het transfervrije vertrek van Hakan Calhanoglu naar rivaal Internazionale. Eén van de spelers die worden gevolgd, is Ziyech. Volgens La Gazzetta is er al oriënterend gesproken met Chelsea én zaakwaarnemer Mustapha Nakhli.

Nieuw is de belangstelling van Milan niet: sinds enkele maanden wordt Ziyech regelmatig in verband gebracht met een overstap naar Italië, maar heel serieus leek het lange tijd niet te worden. Het perspectief op een basisplaats, iets wat eraan ontbreekt bij Chelsea, zou zijn interesse hebben gewekt.

Chelsea zou niet staan te trappelen om spelers te verhuren met een optie tot koop, waardoor de Ziyech-transfer een ingewikkeld verhaal wordt voor Milan. De twee clubs staan wel met goede voet op elkaar na de deals rond Fikayo Tomori en Olivier Giroud. Milan heeft ook interesse in CSKA Moskou-ster Nikola Vlasic.

Ziyech maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Chelsea. In 39 wedstrijden was hij goed voor zes goals en vier assists. Hij stond in vijftien Premier League-wedstrijd aan de aftrap. Onlangs maakte hij in de oefenwedstrijd tegen Peterborough United (6-1) een hattrick.

No Poll