'Real Madrid plakt prijskaartje van vijftig miljoen euro op Odegaard'

'Real Madrid plakt prijskaartje van vijftig miljoen euro op Odegaard'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 23:43vr 30-07-2021 om 23:43

Real Madrid ziet toekomst in Martin Odegaard, maar houdt een transfer van de Noorse spelmaker niet bij voorbaat tegen. Als de speler zelf wil vertrekken, dan kan hij voor vijftig miljoen euro worden opgepikt, meldt ESPN.

De 22-jarige Odegaard speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis voor Arsenal vanwege een gebrek aan kansen in de Spaanse hoofdstad. Manager Mikel Arteta van de Londenaren zou de oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse graag definitief verwelkomen, maar Real heeft dus wel een fors prijskaartje op hem geplakt. Het liefst neemt de Koninklijke overigens helemaal geen afscheid, weet ESPN.

Volgens de sportzender is Real er nog steeds van overtuigd dat Odegaard geleidelijk het stokje kan overnemen van Luka Modric, die inmiddels 35 jaar oud is. Toni Kroos (31) en Casemiro (29) completeren het ouder wordende middenveld in Madrid. Naast Federico Valverde moet Odegaard zich dus ontfermen over de erfenis die het trio straks achterlaat.

Odegaard maakt in de voorbereiding overigens nog geen onuitwisbare indruk, maar daar zou trainer Carlo Ancelotti niet zwaar aan tillen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Odegaard het nog maken bij Real Madrid?

Ja
28%
Nee
72%
(1592 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws