'Teleurstelling dreigt voor PSV: gesprekken met Fofana gaan buitengewoon stroef'

'Teleurstelling dreigt voor PSV: gesprekken met Fofana gaan buitengewoon stroef'

31-07-2021 08:18
165

PSV dreigt Fodé Fofana kwijt te raken. De achttienjarige aanvaller hikt tegen het eerste elftal van coach Roger Schmidt aan, maar tot dusver verlopen de onderhandelingen over een nieuw contract buitengewoon stroef, meldt het Eindhovens Dagblad.

Fofana ligt nog maar elf maanden vast in het Philips Stadion. Toch is zijn zaakwaarnemer nog niet ingegaan op de voorstellen van PSV om te verlengen. "Hij gaat waarschijnlijk weg", zei de makelaar begin juli al tegen het ED. Er lijkt ondertussen nog altijd geen schot in de zaak te zitten, wat voor PSV een flinke teleurstelling zou zijn.

Fofana kreeg in de voorbereiding de kans om mee te draaien met de selectie van Schmidt. Dit seizoen is de geboren Groninger de beoogde spits van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de Eindhovense beloften kan hij samenwerken met voormalig topschutter Ruud van Nistelrooy en daarnaast kan hij af en toe aansluiten op de training van PSV 1. Zijn zaakwaarnemer lijkt dus echter niet enthousiast te worden van dat scenario.

Fofana speelt sinds 2018 in de jeugd van PSV, dat hem destijds oppikte bij FC Barcelona. De jonge spits kwam in Catalonië terecht, nadat een scout hem aan het werk zag tijdens een jeugdtoernooi in Frankrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie