Kramer verkocht kampioenshorloge: Vanwege veiligheidsredenen

Kramer verkocht kampioenshorloge: "Vanwege veiligheidsredenen"

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 08:54za 31-07-2021 om 08:54

Michiel Kramer heeft zijn kampioenshorloge uit 2017 uit veiligheidsoverwegingen van de hand gedaan. Dat zegt de spits, die dat jaar de landstitel won met Feyenoord, in het Algemeen Dagblad.

De gouden Rolex van Kramer, die inmiddels voor RKC Waalwijk speelt, werd onlangs aangeboden op de website van juwelier Burger in Maastricht. Het klokje, met de ingegraveerde initialen van Kramer en het kampioenschap van de Rotterdammers, kost 50.010 euro.

Kramer deed een halfjaar geleden al afstand van zijn Rolex. "Vanwege veiligheidsredenen", stelt hij in het AD. De spits wil verder niet ingaan op zijn horlogeverkoop, maar volgens de krant is hij ontsnapt aan een overval van de Rolexbende, die ook René van der Gijp aanviel. De Veronica Inside-analist werd thuis opgewacht, maar kwam dankzij het veiligheidsglas in zijn auto met de schrik vrij.

Ryan V. uit Ridderkerk, de 21-jarige chauffeur van de horlogebende die werd opgepakt en reeds is veroordeeld tot een jaar cel, bevestigde dat ze ook bij de woning van Kramer in Barendrecht hebben rondgereden. Tot een confrontatie kwam het niet, maar Kramer besloot vanwege de dreiging toch om zijn klokje te verkopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws