'Arsenal laat oog vallen op Lautaro Martínez: transfer bespreekbaar voor Inter'

'Arsenal laat oog vallen op Lautaro Martínez: transfer bespreekbaar voor Inter'

31-07-2021 09:38
25

De toekomst van Lautaro Martínez bij Internazionale is onzeker. De Italiaanse kampioen staat door de financiële problemen niet onwillig tegenover een transfer van de Argentijn, die in de belangstelling staat van Arsenal. 

Dat melden The Athletic en Gianluca Di Marzio. Volgens het Britse medium is de naam van Martínez gevallen tijdens de onderhandelingen over Héctor Bellerín. De Spaanse rechtsback is - net als Denzel Dumfries - in beeld om Achraf Hakimi op te volgen bij Inter. Arsenal informeerde op zijn beurt naar de 23-jarige spits en kreeg te horen dat een vertrek bespreekbaar is voor het juiste bedrag.

Martínez, die de afgelopen seizoenen nog regelmatig in verband werd gebracht met FC Barcelona, zou zelf ook openstaan voor een transfer naar The Gunners. Een bod van de Londenaren hangt mogelijk wel af van Alexandre Lacazette, die in dat geval mag uitzien naar een nieuwe club. Ook stadgenoot Tottenham Hotspur heeft interesse in Martínez, maar wel alleen als Harry Kane vertrekt.

De Argentijnse international is een basisspeler in Milaan, maar een transfer zou het voor Inter makkelijker maken om Romelu Lukaku te behouden. De Serie A-topclub verkeert in financieel zwaar weer.