Zaakwaarnemer van Geertruida baalt van berichten in de media en countert

Zaakwaarnemer van Geertruida baalt van berichten in de media en countert

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 11:35za 31-07-2021 om 11:35

Lutsharel Geertruida heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven. Vrijdag maakte technisch directeur Frank Arnesen duidelijk dat het kamp-Geertruida onredelijke eisen zou stellen, maar dat wordt nu weerlegd.

Geertruida en Feyenoord willen met elkaar door, maar weten geen akkoord te bereiken over een nieuw contract. Zaakwaarnemer Leegreg Fer van de verdediger reageert tegenover het Algemeen Dagblad. "De indruk wordt nu gewekt dat de onderhandelingen zijn gestopt omdat Lutsharel buitensporige bedragen vraagt, maar dat is absoluut niet aan de orde."

Fer bevestigt dat hij vier maanden geleden met Feyenoord om tafel is gegaan, maar dat er in die periode ook 'maandenlang' niet gesproken is. "Lutsharel heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven, laat dat duidelijk zijn. Zonder over bedragen te praten: daar hoort een salaris bij dat de categorie spelers waar hij toe behoort in de Kuip verdient. De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod."

Fer benadrukt dat Geertruida niet dwars wil liggen en bij wil tekenen. "Zoals vaak biedt de club iets en vraagt de speler iets. Helaas heeft dat nog niet geleid tot een akkoord. Daar zijn twee partijen voor nodig. Het kan niet zo zijn dat er een akkoord is en slechts één partij daar dolblij mee is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws