VI: Feyenoord trekt stekker uit contractonderhandelingen met Geertruida

30 juli om 09:40

Feyenoord heeft de contractonderhandelingen met Lutsharel Geertruida stopgezet. De verdediger, die nog een jaar vastligt in De Kuip, wees samen met zijn management een laatste aanbieding van de Rotterdammers af.

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord vorige week besloten om de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Dat betekent dat Geertruida wellicht verkocht zal worden, omdat hij nog maar een jaar vastligt in De Kuip. Om te voorkomen dat de verdediger gratis de deur uitloopt, moet de Stadionclub snel handelen.

Het afgelopen half jaar probeerden de Rotterdammers het contract van Geertruida te verlengen. Ze boden hem naar verluidt een sterk verbeterde overeenkomst aan, maar het management van de spelers besloot om er niet in mee te gaan. De toekomst van de nu nog geblesseerde back is daarmee onzeker geworden.

Feyenoord praat wel nog steeds met Justin Bijlow. De keeper ligt nog tot medio 2023 vast in De Kuip en de club hoopt daar een paar jaar aan toe te kunnen voegen. In de toekomst kan er namelijk geld verdiend worden aan de potentiële Oranje-doelman, die door Feyenoord zelf is opgeleid.