Real Madrid in de problemen: Odriozola noteert derde positieve test in korte tijd

Real Madrid in de problemen: Odriozola noteert derde positieve test in korte tijd

01-08-2021 08:40
24

De voorbereiding op het nieuwe seizoen loopt niet bepaald gesmeerd voor Real Madrid. De Koninklijke heeft zaterdag voor de derde keer in korte tijd een positieve COVID 19-test naar buiten moeten brengen.

Na Karim Benzema en David Alaba – de enige nieuwkomer tot dusver – is Álvaro Odriozola nu de klos. De rechtsback moet voorlopig in thuisquarantaine blijven. Het lijkt uitgesloten dat hij op zondag 8 augustus van de partij is tegen AC Milan, de laatste tegenstander in de voorbereiding voor Real Madrid. Zes dagen later volgt de eerste competitiewedstrijd tegen Deportivo Alavés: of Benzema, Alaba en Odriozola dan mee kunnen doen, is nog even afwachten.

Voor Real Madrid dreigt nu hetzelfde probleem als aan het einde van het vorige seizoen, toen er wegens blessures en schorsingen nauwelijks nog spelers beschikbaar waren: trainer Zinedine Zidane – inmiddels opgevolgd door Carlo Ancelotti – kon op een gegeven moment zelfs maar twaalf veldspelers selecteren. De Koninklijke zag in de tussentijd ook het centrale duo van de afgelopen seizoenen wegvallen: Sergio Ramos is transfervrij naar Paris Saint-Germain vertrokken en Raphaël Varane is tegenwoordig speler van Manchester United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie