Van Bommel maant tot kalmte: 'Als ik mag kiezen win ik liever volgende week'

Van Bommel maant tot kalmte: 'Als ik mag kiezen win ik liever volgende week'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 10:17zo 01-08-2021 om 10:17

Mark van Bommel maakt zich nog geen zorgen. De trainer van VfL Wolfsburg verloor vijf van de zes wedstrijden in de voorbereiding en moet nu in mineur toe gaan werken naar de eerste officiële wedstrijden van zijn team.

Op de clubsite van Wolfsburg zegt de Limburger echter dat er geen reden tot paniek is. De Duitsers namen tegen Atlético Madrid door een goal van Wout Weghorst de leiding, maar verloren uiteindelijk met 1-2. "Het resultaat alleen lijkt misschien niet goed, maar we hadden de kans om 2-0 voor te komen. Uiteindelijk beslissen details deze wedstrijd."

De Spanjaarden wonnen dus van de formatie van Van Bommel, net als Hansa Rostock, Holstein Kiel, Olympique Lyon en AS Monaco dat eerder al deden. "Verliezen van een tegenstander als Atlético is niet zo erg, maar je wil natuurlijk altijd winnen. Maar als ik mag kiezen win ik liever volgende week dan nu."

Fans van Die Wölfe hoeven dus geen extra spanning te hebben voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Over een week is Preussen Münster de tegenstander in het bekertoernooi. "Wij wilden ons graag laten testen door ploegen die in de Champions League spelen", zei Van Bommel eerder al tegenover diverse Duitse media. "De afgelopen resultaten zijn voor mij dus niet zo belangrijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws