Breaking news

LIVE: Schmidt wisselt opnieuw door bij aanvang tweede helft tegen Go Ahead

Feyenoord-vertrek ligt voor de hand: Zolang ik hier speel, geef ik 100 procent

Feyenoord-vertrek ligt voor de hand: "Zolang ik hier speel, geef ik 100 procent"

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 08:01ma 02-08-2021 om 08:01

Het is zeer de vraag of Ridgeciano Haps nog lang speler van Feyenoord is. De 28-jarige linksback heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van buitenlandse clubs.

Feyenoord lijkt open te staan voor een vertrek van Haps: hij staat nog één jaar onder contract en levert alleen nog een serieuze transfersom op als hij deze zomer wordt verkocht. In De Kuip leeft bovendien het gevoel dat Haps 'te goed' is om tweede viool te spelen achter Tyrell Malacia. Het Turkse Alanyaspor is één van de clubs met interesse.

"We gaan wel zien wat er gaat gebeuren", reageert Haps tegenover het Algemeen Dagblad. Het is wachten op een concrete aanbieding uit het buitenland. "Zolang ik hier speel, geef ik honderd procent. En wat de toekomst brengt zien we wel. Daar kan ik nu nog niet echt antwoord op geven."

Haps heeft het niet altijd makkelijk met zijn reserverol: net als Dick Advocaat kiest trainer Arne Slot voor Malacia op de linksbackpositie. "Voor elke speler is het moeilijk wanneer je niet speelt", erkent hij. "Het enige dat ik kan doen is alles voor het team geven. En dat doe ik. Ik ben fit en voel me klaar om te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws