Breaking news

LIVE: Go Ahead en PSV beide op jacht naar voorsprong in boeiend duel

'Feyenoord moet creatief zijn voor komst Veerman en denkt aan spelersruil'

'Feyenoord moet creatief zijn voor komst Veerman en denkt aan spelersruil'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 07:02ma 02-08-2021 om 07:02

Feyenoord kijkt naar creatieve constructies om Joey Veerman naar De Kuip te halen. Als sc Heerenveen meewerkt aan een transfer, kan de Friese club één of twee spelers uit Rotterdam krijgen. Dat meldt De Telegraaf.

Feyenoord probeert met de spelersruil het transferbedrag omlaag te krijgen. Heerenveen eist naar verluidt tien miljoen euro voor Veerman, een bedrag dat de hoofdrolspeler zelf belachelijk hoog vindt. Afgelopen weekend maakte hij duidelijk dat hij dolgraag de overstap naar Feyenoord wil maken. Heerenveen heeft volgens De Telegraaf in elk geval nog een aanvaller nodig.

"Ik ben een zeer tevreden man als ik naar Feyenoord kan gaan", zei Veerman zaterdag onomwonden tegen ESPN. "Het kan een goede stap voor mij zijn. Dat denk ik zeker." Feyenoord meldde zich al voor de middenvelder. "Ik hoorde dat ze geen officieel bod bij Heerenveen hebben neergelegd, maar wel dat ze me heel graag willen hebben." Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, noemde Veerman een 'heel interessante speler'.

Veerman ligt nog drie jaar vast bij Heerenveen. Na de komst van verdediger Gernot Trauner, die vorige week overkwam van LASK Linz, is het geld van Feyenoord voorlopig op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws