Veerman vertelt over Feyenoord-transfer: 'Ben tevreden man als ik daarheen kan'

31 juli om 21:52

Joey Veerman heeft een boekje opengedaan over de interesse die Feyenoord in hem heeft. Volgens de 22-jarige middenvelder heeft de stadionclub hem een 'soort van bod' gedaan. Veerman ziet een overstap naar Feyenoord zelf wel zitten.

Vrijdag kwam naar buiten dat Feyenoord interesse heeft in Veerman. Voor de camera van ESPN wordt de spelmaker uit Purmerend gevraagd naar dat nieuws. "Mijn management heeft een soort van bod binnengekregen", vertelt hij. "Ze hebben denk ik bij Heerenveen gevraagd hoeveel ze willen hebben voor mij. Uiteindelijk hoor ik dus dat ze geen officieel bod bij Heerenveen hebben neergelegd, maar wel dat ze me heel graag willen hebben."

Zelf heeft Veerman wel oren naar een Feyenoord-transfer. "Ja, ik ben een zeer tevreden man als ik daarheen kan gaan", stelt hij. "Het kan een goede stap voor mij zijn. Dat denk ik zeker. De ambiance is ook geweldig daar. Guus Til maakt drie goals (tegen FC Drita, red.) en dan ontploft dat stadion."

Bij de Heerenveen-selectie is het nieuws over de Feyenoord-interesse in Veerman ook bekend. "Er wordt wel gedold in de kleedkamer. Er wordt dan gezegd: Je gaat helemaal nergens naartoe. Als ik op het veld sta ben ik er helemaal niet mee bezig. Mijn omgeving alleen wel."