Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

Overmars voorspelt Ajax-vertrek: 'Nu rustig, maar daar gaat wel wat gebeuren'

Overmars voorspelt Ajax-vertrek: 'Nu rustig, maar daar gaat wel wat gebeuren'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 11:06ma 02-08-2021 om 11:06

David Neres zal deze transferperiode nog vertrekken bij Ajax. Dat verwacht Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers. Vooralsnog is het echter rustig rond de Braziliaan.

Ajax heeft met Steven Berghuis, Antony en Neres drie spelers die als rechtsbuiten goed uit de voeten kunnen. "Dat lost zich vanzelf op, denk ik", zegt Overmars tegen Voetbal International. "Het hoeft niet moeilijk te zijn, want dan is Neres degene die verder gaat kijken. Ik verwacht dat daar nog wel wat gaat gebeuren, ondanks dat het nu rustig is."

De Braziliaanse aanvaller, die in januari 2017 voor twaalf miljoen euro overgenomen werd van Sao Paulo, wil zelf ook graag een stap maken. "Ik weet dat hij dat graag wil. Maar ja, die categorie clubs, dat blijft afwachten. Hij kon tweeënhalf jaar geleden naar China, voor meer dan veertig miljoen euro, maar daar heb ik totaal geen spijt van."

Met Neres beleefde Ajax namelijk een topseizoen in 2018/2019. "Hij maakte de beslissende goal tegen PSV, maakte tegen Real Madrid en Juventus belangrijke goals. Dat was niet gebeurd als we hem in december hadden verkocht. Als het nu x bedrag minder wordt, dan zij dat zo. Wij gaan altijd voor het sportieve verhaal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws