Stomverbaasde Gorré kan en wil nog niet reageren: 'Ik heb zelf nog veel vragen'

Stomverbaasde Gorré kan en wil nog niet reageren: 'Ik heb zelf nog veel vragen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 12:20di 03-08-2021 om 12:20

Dean Gorré zit vol vragen zijn geruchtmakende ontslag als bondscoach van Suriname. Dat laat hij weten in een statement. Door de onduidelijkheid praat Gorré voorlopig niet met de pers.

Gorré boekte de laatste jaren successen met Suriname, dat onder zijn leiding voor het eerst in de historie deelnam aan de Gold Cup. Ook overtuigde hij meerdere voetballers met een dubbel paspoort, waaronder Sean Klaiber, Ryan Donk en Ridgeciano Haps, van een interlandcarrière bij De Natio. Voor de voetbalbond was het allemaal onvoldoende: vorige week werd Gorré om 'moverende redenen' ontslagen.

Later verklaarde Dayansankar Mathoera, vicevoorzitter van de Surinaamse voetbalbond, dat Gorré de sportieve doelstellingen niet had gehaald én het onlogisch was om zijn salaris door te betalen. Gorré komt dinsdag met een reactie via Instagram.

'Zoals u reeds heeft vernomen, ben ik, Dean Gorré, op vrijdag 30 juli 2021 door de Surinaamse voetbalbond (SVB) ontslagen als bondscoach', steekt hij van wal. 'Sinds deze gebeurtenis ben ik door verschillende media benaderd voor interviews en het afleggen van een verklaring. Echter heb ik tot nu toe alle verzoeken moet afwijzen.'

'Ik wil benadrukken dat ik geenszins de pers onaangenaam wil zijn en dat ik graag, via uw kanaal, zo snel mogelijk uitleg aan de gemeenschap wil geven. De reden voor het afwijzen van de verzoeken voor interviews ligt in het feit dat ik zelf nog veel vragen beantwoord moet krijgen door het bestuur van de SVB. Ik heb nog geen toelichting noch een gesprek gehad met de SVB over de reden achter het ontslag.'

'Uitgaande van het gebruikelijke in dit soort kwesties, reken ik alsnog op een motivatie van de SVB, waarbij ik vragen beantwoord kan krijgen. Ik verzoek u daarom nog even geduld te betrachten, en hoop op uw begrip', besluit Gorré.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dean Gorré (@deangorre)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Suriname

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws