Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

Transfervrije Hahn staat voor enigszins verrassende terugkeer in Eredivisie

Transfervrije Hahn staat voor enigszins verrassende terugkeer in Eredivisie

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 15:35di 03-08-2021 om 15:35

Warner Hahn wordt waarschijnlijk de nieuwe doelman van Go Ahead Eagles. De promovendus uit Deventer hoopt hem op korte termijn te contracteren.

Het laatste halfjaar stond de oud-keeper van FC Dordrecht, Feyenoord, PEC Zwolle, Excelsior en sc Heerenveen onder contract bij Anderlecht, waar hij deze zomer transfervrij vertrok. Bij Go Ahead Eagles moet Hahn (29) de opvolger worden van de naar Ajax vertrokken Jay Gorter.

Go Ahead testte de laatste maanden verschillende keepers, maar Piet Velthuizen en Jérôme Prior kregen om uiteenlopende redenen geen contract. Als Hahn tekent, voegt hij zich bij keepers Job Schuurman en Andries Noppert. In Deventer ligt een éénjarig contract klaar.

Hahn keepte begin 2020 zijn laatste officiële wedstrijd in clubverband, voor Heerenveen. Deze maand kwam hij wel in actie voor Suriname op de Gold Cup. Dat hij aan de vooravond van een Go Ahead-transfer staat, is enigszins verrassend: drie weken geleden sprak hij nog de duidelijke voorkeur uit voor een stap naar het buitenland.

"Het is in het buitenland zo goed bevallen, dat ik graag weer over de grens aan de slag ga. Dat is ook grotendeels de reden waarom ik nog niet op eerdere aanbiedingen uit bijvoorbeeld de Eredivisie ben ingegaan", zei Hahn tegen De Telegraaf. "Ik ben net 29 en voor een keeper is dat de sterkste periode in zijn carrière."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws