Breaking news

LIVE: Go Ahead tien minuten na rust verrassend op gelijke hoogte tegen PSV

Sneijder tegen PSV: 'Wees duidelijk, hoeven we het er niet meer over te hebben'

Sneijder tegen PSV: 'Wees duidelijk, hoeven we het er niet meer over te hebben'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 20:40di 03-08-2021 om 20:40

Wesley Sneijder zet vraagtekens bij de communicatie van PSV rond Mohamed Ihattaren. De middenvelder werd afgelopen weekend uit de selectie gezet omdat hij zich niet aan afspraken gehouden zou hebben.

PSV lijkt inmiddels klaar met Ihattaren en besloot hem te straffen nadat hij in Frankrijk was, maar wel nadat hij zich had ziekgemeld. "Als het waar is wat ik gelezen heb, dan kan dat natuurlijk niet", zegt Jan Boskamp eerst bij RTL7. "Dan ben je ook verkeerd en moet je dat ook toe kunnen geven. Het is zó'n talent, ik vind het zonde als het naar de filistijnen gaat. De beste oplossing is dat hij naar een andere club gaat."

"Ik denk niet dat hij hier nog langer welkom is", vult Sneijder aan. "Wat ik graag van PSV zou willen zien: wees duidelijk. Je zet iemand uit de selectie, maar dat kan ook voor onbepaalde tijd zijn. Wij weten helemaal niets."

"Ik hoef het niet per se te weten, maar de supporters wel. Er zijn zoveel mensen die PSV een warm hart toedragen. Ik vind: wees één keer duidelijk, dan hoeven wij het er niet meer over te hebben", zegt Sneijde40:00

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws