Breaking news

LIVE: Schmidt gooit opstelling van PSV opnieuw om voor duel met Go Ahead

VI: Ihattaren vertrekt definitief, Zuid-Frankrijk mogelijk weer de bestemming

VI: Ihattaren vertrekt definitief, Zuid-Frankrijk mogelijk weer de bestemming

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 19:17di 03-08-2021 om 19:17

De in ongenade geraakte Mohamed Ihattaren staat op het punt om PSV definitief te verlaten, meldt Voetbal International woensdagavond. De spelmaker werd zaterdag uit de selectie gezet en lijkt hard op weg naar Zuid-Frankrijk.

Daar was Ihattaren onlangs al: hij had zich ziekgemeld bij PSV, maar werd later in het bijzijn van zaakwaarnemer Mino Raiola gespot, waarna hij door zijn club uit de selectie werd gezet. Naar alle waarschijnlijkheid is de breuk binnenkort definitief. Volgens VI is het kamp-Ihattaren bezig om 'de laatste details af te ronden met geïnteresseerde clubs': het medium noemt AS Monaco en OGC Nice – waar PSV-maatje Pablo Rosario onlangs al tekende – als gegadigden.

Hoeveel PSV gaat overhouden aan Ihattaren, bezig aan zijn laatste contractjaar, is nog niet duidelijk. De spelmaker brak in het seizoen 2019/2020 door bij PSV, ondanks het tragische overlijden van zijn vader. Na de entree van trainer Roger Schmidt beleefde hij een lastig seizoen: Ihattaren kwam regelmatig in botsing met de Duitser. Dit seizoen begon hij vol goede moed aan de nieuwe voetbaljaargang, maar het kwam niet meer goed met de trainer. 'Toen Schmidt thuis tegen Galatasaray de voorkeur gaf aan Ryan Thomas als invaller, brak er definitief iets bij Ihattaren (die negentig minuten op de bank bleef zitten, red.)', schrijft VI. 'Een vertrek is voor alle partijen het beste.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws