Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

Het gaat een competitie worden, maar in de breedte is Ajax veel sterker

"Het gaat een competitie worden, maar in de breedte is Ajax veel sterker"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 22:35di 03-08-2021 om 22:35

PSV gaat het Ajax lastig maken in de Eredivisie, verwacht Wesley Sneijder. Wel is de recordinternational van het Nederlands elftal van mening dat Ajax een sterkere bank heeft. Daar moet PSV iets aan doen.

PSV stevent af op een plek in de play-offs van de Champions League. Zaterdag wacht een ontmoeting met Ajax en dus legt Sneijder beide topclubs langs de meetlat. "PSV heeft nu al meerdere serieuze wedstrijden en Ajax alleen oefenpotjes. Dit is de derde wedstrijd voor PSV waarin het ergens om gaat. Die zijn in hun beleving, hoe ze willen staan en qua systeem al veel verder", zegt hij bij RTL7.

"Dat lijkt een voordeel voor PSV. Met hun kwaliteiten zullen ze Ajax het heel erg lastig gaan maken. Ik ben benieuwd naar waar ze staan ten opzichte van Ajax. PSV staat geweldig en speelt goed. Ze zijn zeker vooruit gegaan ten opzichte van vorig seizoen. Het gaat een competitie worden, maar in de breedte is Ajax veel sterker. Daarin zal PSV wat moeten doen. Als Dumfries en Ihattaren weggaan zullen ze er nog twee bij moeten halen", zegt Sneijder.

Sneijder denkt niet dat PSV-trainer Roger Schmidt spelers zal sparen tegen Ajax. "Die jongens willen voetballen. Ze zijn lekker bezig en hebben genoeg dagen om te herstellen. Ze kunnen een prijs pakken en dat is het mooiste dat er is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wordt er kampioen?

PSV
28%
Ajax
67%
Anders
4%
(2597 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws