Update: Roda JC maakt komst van Vente definitief, spits tekent voor twee seizoenen

Update: Roda JC maakt komst van Vente definitief, spits tekent voor twee seizoenen

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 19:03wo 04-08-2021 om 19:03

Roda JC gaat zich versterken met Dylan Vente. De spits komt over van Feyenoord en tekent in Kerkrade voor twee seizoenen.

Roda zat lang in de wachtkamer en had concurrentie van meerdere clubs, maar heeft Vente nu bijna binnen. De spits werd woensdag gespot in Maastricht, waar hij een medische keuring ondergaat. Roda hoopt hem deze week nog voor te kunnen stellen als nieuwste aanwinst. Vente had bij Feyenoord nog een contract voor één seizoen. Over financiële afspraken tussen Roda en Feyenoord is niets bekend.

Vente keert terug bij Roda, dat hem het afgelopen half jaar al huurde van Feyenoord. Hij scoorde in vijftien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden vier keer en ook gaf hij meerdere assists. Vente had ook opties in het buitenland, waaronder uit Duitsland.

Update: Roda JC heeft Dylan Vente officieel gepresenteerd. De 22-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen met nog een optie voor een derde seizoen. Vente is blij met zijn definitieve overstap naar Limburg. "De afgelopen vier maanden heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij Roda JC. Voor mij was al vrij snel duidelijk dat ik mijn carrière definitief wilde voortzetten in Kerkrade, echter zijn daar meerdere partijen voor nodig. Ik ben dan ook blij dat we in samenspraak met Feyenoord tot een akkoord zijn gekomen. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en kan niet wachten om met publiek te spelen in het Parkstad Limburg Stadion", laat hij weten op de clubsite.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws