Bazoer had 'goed gesprek' met Vitesse-trainer Letsch: 'Heb ik hem gezegd'

Bazoer had 'goed gesprek' met Vitesse-trainer Letsch: 'Heb ik hem gezegd'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 21:16do 05-08-2021 om 21:16

Riechedly Bazoer vindt dat Vitesse het 2-2 gelijkspel tegen FC Dundalk over zichzelf heeft afgeroepen. De 24-jarige middenvelder annex verdediger is na afloop van het duel ook andermaal ingegaan op een mogelijke transfer.

"We hebben heel veel kansen gecreëerd in de eerste helft. We moesten eigenlijk met 4-0 de rust ingaan", vertelt Bazoer voor de camera van RTL7. "In de tweede helft kregen we ook nog wat mogelijkheden. We staan alleen te slapen en dan krijgen we twee goals om de oren."

Later wordt Bazoer, niet voor het eerst, gevraagd naar een mogelijke transfer. De zesvoudig Oranje-international heeft er geen geheim van gemaakt dat hij deze zomer wil vertrekken bij Vitesse. "Iedereen weet dat ik een transferwens heb", vertelt hij. "De trainer heeft me niet vaak gebruikt in de voorbereiding. Alleen in de laatste wedstrijd (tegen VfL Bochum, red.) mocht ik spelen."

"Ik heb een goed gesprek met de trainer gehad. Ik heb gezegd: zolang ik hier ben, wil ik gewoon honderd procent geven." Bazoer vertelt vervolgens dat de kans aanwezig is dat hij 'gewoon' in Arnhem blijft. "Het is alleen ook mogelijk dat ik nog wegga", benadrukt de geboren Utrechter vervolgens.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws