Speciale avond voor 'Feyenoord-product' Wehrmann: 'Al die lachende koppies'

Speciale avond voor 'Feyenoord-product' Wehrmann: 'Al die lachende koppies'

Gepubliceerd: vrijdag 6 augustus 2021 om 10:13vr 06-08-2021 om 10:13

Voor FC Luzern-middenvelder Jordy Wehrmann was het treffen met Feyenoord van donderdagavond een zeer speciale. De 22-jarige controleur is een product uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar maakte na een eerdere verhuurperiode deze zomer definitief de overstap naar Zwitserland.

Voor de camera van ESPN beaamt Wehrmann na afloop van Luzern-Feyenoord (0-3) dat het voor hem persoonlijk een bijzondere avond was. "Vooral toen ze het veld op kwamen en ik al die lachende koppies zag richting mij. Toen heb ik mij wel even af moeten sluiten. Niet emotioneel hoor, maar je hebt toch een band met sommige jongens van meer dan vijftien jaar."

Wehrmann, die pas na een uur spelen in mocht vallen van zijn trainer, wist vanaf de aftrap toch goed de concentratie te vinden. "Als de wedstrijd op een gegeven moment begint, sluit je je natuurlijk af maar er zijn wel bepaalde gevoelens, vooral na de wedstrijd."

Ondanks de duidelijke nederlaag voelt Wehrmann zich uitstekend op zijn plek bij Luzern. "Zeker weten. Voor sommige mensen was de stap naar Zwitserland natuurlijk een opmerkelijke, maar ik stond er honderd procent achter en dat sta ik nog steeds. Uiteindelijk hoop ik de stap te maken naar subtop Europa. Dat is mijn droom, zo hoog mogelijk te gaan voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws