Ten Hag reageert op Malacia-vraag: 'Vinden Overmars en ik goede speler, ja'

Ten Hag reageert op Malacia-vraag: 'Vinden Overmars en ik goede speler, ja'

06-08-2021 18:11
332

Erik ten Hag en Marc Overmars vinden Feyenoord-back Tyrell Malacia 'een goede speler'. Dat vertelt de Ajax-oefenmeester op een persconferentie, waarna hij direct benadrukt dat een Ajax-transfer van Malacia nu niet aan de orde is.

Op de persconferentie voorafgaand aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, krijgt Ten Hag de vraag of hij en Overmars Malacia 'een zeer goede speler' vinden. "We vinden hem inderdaad wel een goede speler, ja", antwoordt de coach uit Oldenzaal.

Wedden

Meer odds

Vervolgens nuanceert Ten Hag de zaak. "Een transfer van Malacia naar ons is op de eerste plaats niet aan de orde. Voordat we weer allemaal speculaties krijgen: het speelt totaal niet. Een vertrek van Tagliafico kunnen we opvangen binnen onze huidige selectie. Mocht het écht nodig zijn, dan hebben we inderdaad een schaduwlijst. Of Malacia op die lijst staat? Dat ga ik jou niet vertellen."

Eerder deze zomer shopte Ajax al bij Feyenoord. Steven Berghuis, de voormalig aanvoerder van de stadionclub, maakte de gevoelige overstap naar Amsterdam. Dat kwam de 29-jarige linkspoot op veel kritiek vanuit de Feyenoord-aanhang te staan.