Haller wordt gewisseld, Ajax-fans juichen: 'Misschien waren ze er blij mee'

Haller wordt gewisseld, Ajax-fans juichen: 'Misschien waren ze er blij mee'

08-08-2021 09:19
247

Sébastien Haller lijkt na een half jaar nog niet in de harten van de Ajax-supporters te zitten. Toen de Fransman zaterdag gewisseld werd tegen PSV, klonk gejuich vanaf de tribunes. Maar dat raakt Haller niet.

Haller speelde een ongelukkige wedstrijd voor Ajax en zag een doelpunt afgekeurd worden. Na een uur werd hij gewisseld voor David Neres en juichten Ajax-supporters omdat hij het veld verliet. "Niemand is blij als hij gewisseld wordt", zegt Haller tegen ESPN.

Haller had aanvankelijk niet door dat supporters blij waren met zjin wissel. "Misschien waren ze blij met de wissel, dat weet ik niet. Maar ik kan me niet focussen op dat soort dingen, anders is het ook niet mogelijk om voetbal te spelen. Het is vooral frustrerend dat je niet meer op het veld staat, zeker bij zo'n tussenstand."

De goal van Haller werd afgekeurd, maar wat hem vooral dwarszit is de tijd die de arbitrage nodig had om de knoop door te hakken. "Zoals altijd duurde het te lang. Bij zo'n moment komt veel emotie kijken. Het is lastig als je op 1-1 komt en een paar minuten later 0-2 achter staat. Hier moeten we van leren, laten we het zien als een wake-up-call."