Update: Nu officieel, Chelsea verhuurt Vitesse-bekende Broja

Update: Nu officieel, Chelsea verhuurt Vitesse-bekende Broja

Gepubliceerd: dinsdag 10 augustus 2021 om 10:02di 10-08-2021 om 10:02

Armando Broja krijgt dit seizoen een kans in de Premier League, maar niet bij Chelsea. De oud-spits van Vitesse wordt een jaar gestald bij Southampton.

Dat melden Fabrizio Romano en The Telegraph. Broja heeft bij Chelsea nog een contract tot 2026, maar komt vooralsnog niet in de plannen van The Blues voor. Een verhuurperiode diende zich al aan en het wordt Southampton. The Saints troeven het eveneens geïnteresseerde Udinese af. Broja is al medisch gekeurd en daardoor lijkt de officiële aankondiging van beide clubs niet lang meer op zich te laten wachten. 

Broja (19) werd vorig seizoen door Chelsea gestald bij Vitesse. In Arnhem speelde hij dertig wedstrijden in de Eredivisie en daarin scoorde hij tien keer. Dat leverde interesse op van meerdere Eredivisie-clubs, maar Chelsea besloot al snel dat het Broja niet nog een keer naar Nederland wilde sturen.

Update: Southampton en Chelsea hebben de Broja-deal bevestigd. De spits gaat dit seizoen spelen voor The Saints. Het gaat om een huurtransfer voor één seizoen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Broja nog door bij Chelsea?

Ja
37%
Nee
63%
(407 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws