Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Terugkeer Elia bij ADO Den Haag (nog) niet dichtbij, veel interesse uit Turkije

Terugkeer Elia bij ADO Den Haag (nog) niet dichtbij, veel interesse uit Turkije

Gepubliceerd: donderdag 12 augustus 2021 om 09:41do 12-08-2021 om 09:41

Eljero Elia wordt in verband gebracht met ADO Den Haag, maar van een terugkeer is (voorlopig) nog geen sprake. Wel is er interesse uit Turkije voor de transfervrije aanvaller.

Het contract van Elia bij FC Utrecht werd vorige maand ontbonden en dus is hij transfervrij. Dat maakt hem voor veel clubs interessant en in de wandelgangen klinkt de naam van ADO. De club wil hem graag inlijven, maar een terugkeer is (nog) niet dichtbij, zeggen bronnen. De kans dat de situatie verandert is uiteraard aanwezig. 

Vooral vanuit Turkije is er belangstelling voor Elia. Twee clubs zijn inmiddels serieus voor hem. Het gaat om Göztepe en Bursaspor die het wel zien zitten in de 34-jarige aanvaller uit Voorburg. Elia houdt alle opties open.

Turkije is geen onbekend terrein voor Elia. Hij speelde van 2017 tot 2020 al voor Istanbul Basaksehir. Hij keerde vorig jaar terug naar Utrecht, maar dat huwelijk pakte niet uit zoals gehoopt. Elia speelde in Nederland voor ADO, FC Twente en Feyenoord en kwam in het buitenland uit voor Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen, Southampton en Basaksehir.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet ADO in zee gaan met Elia?

Ja
44%
Nee
56%
(892 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws