Kluivert wil naar Olympische Spelen

Kluivert wil naar Olympische Spelen

Gepubliceerd: maandag 3 december 2007 om 11:33ma 03-12-2007 om 11:33

"Als Foppe me erbij zou willen hebben, ben ik direct van de partij", zegt Kluivert tegenover Sp!ts. "Het lijkt me absoluut leuk om aan de Spelen mee te doen."

Dat de all-time topscorer van Oranje niet meer wordt uitgenodigd voor het 'grote Oranje' doet hem nog steeds pijn: "Ik ben de laatste tijd natuurlijk wel geblesseerd geweest en ik wil ook niet op het verleden teren. Maar ik heb nooit een kans gekregen me te bewijzen. Tussen het talent dat nu in Oranje zit, zou ik namelijk perfect passen. En met mijn staat van dienst zou je meer verwachten."

Clarence Seedorf, voormalig teamgenoot van Kluivert bij het Nederlands elftal, zat in dezelfde situatie. Volgens de spits onbegrijpelijk: "Zo iemand moet gewoon telkens in de basis staan. Die laat je niet in de laatste minuut invallen. De bondscoach zou echt meer respect voor Clarence moeten tonen. In Italië, Spanje en Engeland gaan ze wel anders met ons soort spelers om. Ik die landen was je er gewoon bij geweest. Wat ik van Van Basten vind, laat ik dan ook maar in het midden. Dat lijkt me verstandiger."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws