Goed nieuws voor Feyenoord-fans: 'Wil geen wedstrijden missen door blessure'

Goed nieuws voor Feyenoord-fans: 'Wil geen wedstrijden missen door blessure'

12-08-2021 22:53
37

Alireza Jahanbakhsh heeft de fans van Feyenoord gerustgesteld, nadat hij in de return tegen FC Luzern met een liesblessure van het veld ging. De Iraniër denkt dat zijn kwetsuur meevalt en hoopt dat hij geen wedstrijden hoeft te missen.

Jahanbakhsh was de grote uitblinker aan Feyenoord-zijde in de return tegen Luzern en wist zijn eerste twee treffers voor de club te maken. "Na vijf minuten voelde het al wat stijf, maar ik dacht: ik moet doorgaan", vertelt de aanvaller na de wedstrijd in gesprek met ESPN. "Na de eerste goal voelde ik het weer. Ik wilde geen risico nemen, maar ik wilde eigenlijk ook door."

Toen Jahanbakhsh zijn tweede treffer van de avond maakte, besloot hij dat het genoeg was geweest. "Toen wilde ik geen risico's meer nemen. Het was gespeeld, toen kon ik het rustig aan gaan doen. Ik wil geen wedstrijden missen vanwege een blessure." Over zijn tweede treffer was de Iraniër zeer te spreken. "Het was een mooie. Jens zette goed druk, ik draaide en dacht: ik probeer het gewoon."

Onder trainer Arne Slot spelen de Feyenoord-spelers compleet anders dan onder diens voorganger, Dick Advocaat. Jahanbakhsh merkt dat de ploeg stappen maakt. "In de uitwedstrijd tegen FC Drita speelden we goed, dat zorgde voor een goed gevoel. De trainer heeft tijd nodig gehad om zijn spelwijze erin te slijpen. We moeten elkaar nog wat beter leren kennen, maar zijn op de goede weg", sluit Jahanbakhsh af.