'Napoli kan niet voldoen aan Feyenoord-vraagprijs van vijftien miljoen'

'Napoli kan niet voldoen aan Feyenoord-vraagprijs van vijftien miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 13 augustus 2021 om 20:56vr 13-08-2021 om 20:56

Napoli is nog altijd geïnteresseerd in Marcos Senesi, meldt La Gazzetta dello Sport vrijdag. De Italiaanse topclub kan echter niet voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord en hoopt daarom op een andere oplossing.

Technisch directeur Cristiano Giuntoli van I Partenopei is al maanden in gesprek met Feyenoord over Senesi, weet de roze sportkrant. Tot dusver zijn de pogingen vruchteloos. De Rotterdammers verlangen vijftien miljoen euro voor de 24-jarige Argentijn. Daar kan Napoli op dit moment niet aan voldoen. De nummer vijf van het voorbije seizoen in de Serie A hoopt daarom op een huurdeal, met verplichte koop na dit seizoen.

La Gazzetta dello Sport laat in het midden of Feyenoord daarvoor openstaat, maar dat lijkt zeer de vraag. Senesi is een belangrijke schakel in de ploeg van coach Arne Slot. Bovendien heeft de Nederlandse topclub zelf ook weinig financiële middelen om een vervanger te halen. Een vertrek van Kalidou Koulibaly zou Napoli wellicht wel armslag kunnen geven. De Senegalese mandekker zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws