Update: Transfer Amrabat is afgerond, contract voor twee seizoenen

Update: Transfer Amrabat is afgerond, contract voor twee seizoenen

16-08-2021 16:26 Laatste update: 16:47
42

Nordin Amrabat vertrekt bij Al-Nassr en is op weg naar de Griekse competitie. Hij gaat naar alle waarschijnlijkheid tekenen bij AEK Athene.

Griekse bronnen bevestigen dat Amrabat (34) op weg is naar Griekenland. Hij is rond met AEK over een contract voor (vermoedelijk) twee seizoenen. De verwachting is dat de club hem ergens in de komende dagen zal gaan presenteren, maar eerst moet de vleugelaanvaller nog medisch worden gekeurd. Doorstaat Amrabat die, dan heeft hij een nieuwe werkgever.

Zijn tiende, om precies te zijn. Amrabat speelde voor FC Omniworld, VVV-Venlo, PSV, Kayserispor, Galatasaray, Málaga, Watford, Leganés en Al-Nassr. Amrabat hintte onlangs al naar een nieuw avontuur. "Ik word regelmatig gebeld", zei hij begin vorige maand bij De Oranjezomer. "Nee, ik ben nog niet gebeld door Eredivisie-clubs. Het heeft niet mijn voorkeur, maar we gaan kijken hoe en wat." 

Update: De transfer van Amrabat naar AEK Athene is afgerond. De aanvaller is zondag medisch gekeurd in Griekenland en zette maandag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)