Update: positieve geluiden, Van der Hoorn mogelijk woensdag naar Utrecht

Update: positieve geluiden, Van der Hoorn mogelijk woensdag naar Utrecht

17-08-2021 21:54 Laatste update: 21:54
77

FC Utrecht aast op een terugkeer van Mike van der Hoorn. De club zoekt een vervanger voor de geblesseerde Tommy St. Jago en sprak inmiddels meermaals met Van der Hoorn.

Dat meldt Voetbal International. De 28-jarige Van der Hoorn staat onder contract bij Arminia Bielefeld, waar hij nog een contract heeft tot 2023. Hij tekende daar vorig jaar voor drie seizoenen. Utrecht hoopt hem zo snel mogelijk terug te halen naar de Galgenwaard. Het is niet duidelijk of het om huur of koop gaat.

Wedden

Meer odds

Van der Hoorn speelde tot 2013 al voor Utrecht, waarna hij voor rond de vier miljoen euro overstapte naar Ajax. De boomlange verdediger trok de Amsterdamse deur in 2016 achter zich dicht en vertoefde vervolgens vier seizoenen lang bij Swansea City. Daar speelde hij twee seizoenen in de Premier League en twee in het Championship. 

"Het is belangrijk voor mij om weer te gaan spelen en FC Utrecht zou daarvoor mooie optie zijn. Het plaatje is mooi maar het is nog afwachten of 't zover gaat komen", laat Van der Hoorn weten aan De Telegraaf.

Update: Mike van der Hoorn wordt mogelijk woensdag al gepresenteerd bij FC Utrecht. De Telegraaf stelt dat er 'positieve vooruitzichten' zijn voor de club uit de Domstad. Van der Hoorn liet eerder al weten dat hij een terugkeer wel ziet zitten. Mocht er geen 'kink in de kabel komen', is er woensdag al mogelijk al witte rook.