Volgende club meldt zich voor Giakoumakis, luxepositie voor VVV

Volgende club meldt zich voor Giakoumakis, luxepositie voor VVV

17-08-2021 16:03
36

Voor VVV-Venlo ontstaat een interessante strijd om Giorgos Giakoumakis. Met Celtic heeft de volgende club zich bij de Limburgers gemeld.

Maandag werd duidelijk dat het Duitse Werder Bremen bereid is om Giakoumakis te kopen van VVV, al hebben de clubs nog geen akkoord bereikt. Nu ook Celtic zich heeft gemeld, komt VVV in een luxepositie terecht. De geïnteresseerde clubs kunnen tegen elkaar op gaan bieden.

Werder zag een bod van om en nabij de twee miljoen door VVV geweigerd worden. Het is niet duidelijk wat Celtic voor hem over heeft. De vraagprijs van VVV lag aanvankelijk op rond de vijf miljoen euro, maar door de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is de kans klein dat de club dat ook gaat krijgen.

Zaakwaarnemer Giannis Emmanouilidis bevestigt de Schotse belangstelling tegenover VoetbalPrimeur. "Dat klopt, maar meer kan ik er niet over zeggen, we bekijken alle opties." 

Giakoumakis houdt er zelf ook geen rekening mee dat hij na de transferperiode nog speler van VVV is. "Ik hoop dat ik hier na de transferperiode niet meer ben, voor zowel het team als voor mezelf", zei hij tegen het clubkanaal. Giakoumakis scoorde het afgelopen seizoen 26 keer in de Eredivisie.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)