Heerenveen wil nieuwe spits, 'mogelijke opvolger Joey Veerman gespot in De Vliert'

Heerenveen wil nieuwe spits, 'mogelijke opvolger Joey Veerman gespot in De Vliert'

Gepubliceerd: dinsdag 17 augustus 2021 om 20:10di 17-08-2021 om 20:10

SC Heerenveen telt de dagen af tot de transferdeadline en weet nog niet of smaakmaker Joey Veerman dan nog in het Abe Lenstra Stadion speelt. Tegelijkertijd zijn de Friezen nog druk op zoek naar een spits.

Veerman wordt gevolgd door onder meer Hellas Verona, Feyenoord, PSV en Rangers FC. Heerenveen wil hem alleen voor de hoofdprijs laten gaan, al vindt Veerman zichzelf geen tien miljoen euro waard. "Ik denk dat je zoveel waard bent als wat clubs bieden. Ze hebben de helft geboden van die tien miljoen. Ik denk niet dat je dan kan zeggen dat je voor tien miljoen verkocht kan worden", liet hij vrijdagavond weten na de Eredivisie-ouverture tegen Go Ahead Eagles.

Technisch manager Ferry de Haan wacht af of het spel nog op de wagen komt. "Er gebeurt momenteel niets, het is rustig", laat hij weten aan Voetbal International. "Het kan de komende twee weken natuurlijk nog veranderen, maar wie weet schuift alles ook wel door naar januari." VI weet overigens te melden dat Heerenveen een mogelijke opvolger voor Veerman heeft gespot in De Vliert. De Friezen volgen het achttienjarige FC Den Bosch-talent Ringo Meerveld met 'buitengewone interesse'. De middenvelder staat ook in de belangstelling van Willem II, maar een verkoop van Veerman zou de zaken kunnen bespoedigen.

De Haan hoopt ook nog een concurrent voor spits Henk Veerman naar het Abe Lenstra Stadion te halen, maar zoekt het in het iets goedkopere segment. "We willen er graag nog een spits bij. Dat is zoals bekend al langer ons speerpunt. Het zal waarschijnlijk om een huurtransfer gaan", laat hij weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Heerenveen de play-offs om Europees voetbal halen?

Ja, sowieso
11%
Alleen als Joey Veerman blijft
23%
Nee
66%
(1381 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws