BD: drietal van FC Den Bosch nadrukkelijk gevolgd door buurmannen RKC en Willem II

BD: drietal van FC Den Bosch nadrukkelijk gevolgd door buurmannen RKC en Willem II

Gepubliceerd: zaterdag 7 augustus 2021 om 16:26za 07-08-2021 om 16:26

Laatste update: zaterdag 7 augustus 2021 om 16:45za 07-08-2021 om 16:45

FC Den Bosch, Keuken Kampioen Divisie-koploper na de eerste voetbalvrijdag van dit seizoen, gaat voor 1 september mogelijk nog een aantal belangrijke spelers kwijtraken. Middenvelders Kevin Felida, Ringo Meerveld en spits Jizz Hornkamp staan in de belangstelling van Eredivisie-clubs uit de directe omgeving.

Felida werd al eens gelinkt aan FC Groningen, maar lijkt hard op weg naar RKC Waalwijk. De international van Curaçao bevestigde na de 2-0 zege op Helmond Sport tegenover het Brabants Dagblad dat er al gesprekken gaande zijn met een niet nader genoemde club uit de Eredivisie: hoogstwaarschijnlijk is dat dus RKC. Felida is zijn laatste contractjaar ingegaan en staat open voor een transfer.

Meerveld en spits Hornkamp worden gevolgd door een andere buurman: Willem II heeft volgens het BD al navraag gedaan naar het tweetal. De pas achttienjarige Meerveld verlengde vorig seizoen zijn contract tot 2023 en zou ook in de belangstelling van sc Heerenveen staan. Hornakmp heeft een aflopende verbintenis: hij maakte vorig seizoen twintig Keuken Kampioen Divisie-treffers en wekte daarmee de belangstelling van het Italiaanse Salernitana.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws