Letsch kan beroep doen op Tannane tegen Anderlecht: 'Dan komt hij op veld'

Letsch kan beroep doen op Tannane tegen Anderlecht: 'Dan komt hij op veld'

19-08-2021 20:07
9

Thomas Letsch gaat donderdagavond mogelijk een beroep doen op Oussama Tannane. De smaakmaker van vorig jaar kwam te zwaar terug van vakantie en zit ook tegen RSC Anderlecht op de bank, maar het gaat de Vitesse-trainer tegen de opponent uit België om de instelling van Tannane.

"Voor mij is het belangrijk om te weten dat Tannane volledig geconcentreerd is op deze wedstrijd", reageert Letsch voor de camera van ESPN op de vraag of Tannane mogelijk in gaat vallen tegen Anderlecht. "Of dat nou in minuut twee of in minuut negentig is, dat weet ik niet. Het ligt aan de wedstrijd. Als ik denk dat we hem nodig hebben, dan komt hij op het veld."

Vitesse start tegen Anderlecht met Oussama Darfalou in de basis, dat gaat ten koste van Loïs Openda. "Darfalou heeft veel ervaring en heeft een goede fysiek. Ik denk dat dit de juiste keuze is voor vandaag. We hebben het verdiend om deze wedstrijden te spelen, we gaan ons best doen en gaan voor een goed resultaat."

Dat er veel supporters verwacht worden in Anderlecht, doet Letsch goed. "Ze verwachten veel supporters, dat is waarom we voetbal spelen. Ik ben blij dat ze terug zijn, daarom kijk ik zeker ook uit naar de wedstrijd van volgende week in eigen huis."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie