'PSV heeft geen vraagprijs voor Madueke: bod dat begint met 3 sowieso niet genoeg'

20 augustus 2021 om 13:31

De kans is klein dat Noni Madueke in de laatste anderhalve week van de transferperiode nog vertrekt bij PSV. De negentienjarige Engelsman heeft het in de openingsfase van dit seizoen op zijn heupen, waardoor hij aan meerdere clubs gelinkt wordt. 

Onder meer Sky Sports meldt dat Tottenham Hotspur, Leicester City en Wolverhampton Wanderers de verrichtingen van Madueke nauwlettend volgen. De boodschap is echter duidelijk, weet het Eindhovens Dagblad: PSV wil hem niet verkopen en er is 'geen vraagprijs'.

'Wie hem toch wil kopen, moet zoveel bieden dat dat standpunt verandert', verklaart clubwatcher Rik Elfrink. 'Een bod dat met een 3 begint (de door Engelse genoemde 30 miljoen euro, red.), zal daarvoor niet voldoende zijn.'

Vooralsnog lijkt het er niet op dat een van de drie genoemde Engelse clubs bereid is om 40 miljoen of meer neer te leggen voor Madueke. Dat er zo aan het Engelse talent getrokken wordt, is geen wonder. In de zeven officiële duels die hij dit seizoen speelde, was hij al vijfmaal trefzeker één keer aangever.