Met Twente tegen oude ploeg: 'Gravenberch, Timber, Rensch. Die jongens ken ik'

Met Twente tegen oude ploeg: 'Gravenberch, Timber, Rensch. Die jongens ken ik'

Gepubliceerd: zaterdag 21 augustus 2021 om 12:21za 21-08-2021 om 12:21

Laatste update: zaterdag 21 augustus 2021 om 12:22za 21-08-2021 om 12:22

Denilho Cleonise speelde in de jeugdopleiding van Ajax, alvorens hij de overstap maakte naar het Italiaanse Genoa. Inmiddels speelt de vleugelaanvaller bij FC Twente, dat het zondag opneemt tegen de Amsterdammers. Cleonise speelde nog met een aantal Ajax-jongens samen.

Cleonise geeft aan dat hij het een speciale wedstrijd vindt. "Veel jongens die ik ken, spelen nu in het eerste. Nu kom ik ze weer tegen. Ryan Gravenberch, Jurriën Timber, Devyne Rensch. Al die jongens ken ik", zo vertelt hij in gesprek met 1Twente. "Ik heb af en toe wel contact met ze. Ze hebben me ook gefeliciteerd met mijn stap naar Twente."

Cleonise trainde de gehele voorbereiding mee bij Twente, maar het leek er lang op dat Genoa alsnog voor een transfer ging liggen. De Enschedeërs wilden Cleonise transfervrij overnemen, maar hadden wel de toestemming nodig van de Italiaanse club. Dat liet lang op zich wachten. "In eerste instantie was ik transfervrij en toen ineens weer niet. Het was onduidelijk voor mij, maar nu ben ik hier. Ik ben blij om officieel speler van FC Twente te zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws